Etablerer Genopstandelsen

Tænk på et atom. Hvordan det er dannet, og dets relationer til andre atomer er forbløffende mirakler. Det er ligeså let for Gud at skabe et solsystem som et atom, som begge ligner hinanden ved deres omkredsende legemer og derpå regulere deres bevægelser og fastlægge deres forhold. På samme måde er en celle ligesom en autonom regering. Den har sine egne departementer, som hver især står i gensidigt forhold til de andre og regeret fra et centrum, ligesåvel som et "finansministerium", der holder styr på dens indtægter og udgifter. Det virker som om, hver celle var ligeså kløgtig som den kløgtigste person på planeten. Derudover er der meget nære og substantielle relationer mellem disse celler, som alle regeres fra ét center: hjernen.

Disse er kun nogle få eksempler på Skaberens Magt. Alting er lige let for Ham. At skabe og varetage universet er ligeså let som at skabe og varetage et atom; hele menneskeheden, det mest vidende og bevidste væsen, ville ikke kunne skabe et atom, om vi så alle samledes om at gøre det. Så hvis den absolut Magtfulde siger, at Han vil ødelægge universet og genopbygge det i en anden form, vil Han gøre det. Gud lyver ikke og er uden mangler, og derfor kan man tro på Hans løfter. Som det står i Koranen:

Dagen for den Endelige Afgørelse og Dom er et fastlagt tidspunkt, en dag, hvor Trompeten lyder, og I kommer i skarer, og himlen står åben og bliver som porte. (78:17-19)

Read 1 times
In order to make a comment, please login or register
SIMILAR QUESTIONS