Om os

 

Sorularla İslamiyet Logo

Vores formål

Vores formål er at besvare spørgsmål om islam og belyse menneskene. I vore dage, hvor der bliver snakket og skrevet en del om Islam, er det muslimernes opgave at informere menneskene om den rigtige Islam. Med det formål forsøger vi at hjælpe demennesker, der måtte have spørgsmål om islam, ved hjælp af troværdige kilder og eksperter, der har specialiseret sig på deres områder. 

 

Vores mål

Vores mål er at være en kilde globalt ind for alle områder om islam, samt fungere som et opslagsværk. Derudover stræber vi os efter at udgive vores hjemmeside i alle verdens talte sprog. 

 

Vores historie (fortid)

I en tid vor internettet formåede at opnå massivt ud til den globale verden, samledes en gruppe akademikere for at modarbejde den antiislamiske ideologi og bringe den sande islam ud til folk ved at bruge den rigtige islamiske metodologi, som stiftede i 2002 ’’Sorularla islamiyet’’.  Sorularla Islamiyet fortsatte som test indtil midten af 2003 og fra juli samme år fik en professionel infrastruktur, eksperter der er specialister i deres områder, redaktør og et teknisk mandskab. 

Frem til 2006 blev Sorularla Islamiyet et center hvor flere hundrede spørgsmål blev besvaret dagligt.  Igennem denne tids periode har vi mødt millioner af mennesker visuelt og efter 2006 blev siden udgivet på engelsk og tysk. I 2008 startede vi med at udgive russisk og azari. På nuværende tidspunkt er vi fortsat i gang med at forberede flere forskellige sprog.  

Read 10 times
SIMILAR QUESTIONS