Optegnelse og Bevaring Tyder på Genopstandelsen

Intet forsvinder fuldstændigt fra denne verden. Mens hvert af vore ord og handling bliver skrevet ned og bevaret, hvorfor skulle vi da ikke kunne fatte, at Gud skriver hele menneskehedens ord og handlinger ned på en måde, som endnu er ukendt for os? Fremskridt indenfor videnskab og teknologi giver til stadighed nye beviser på Guds Eksistens og Éthed og bekræfter, sammen med Koranens Guddommelige oprindelse, sandheden i de islamiske doktriner. Koranen erklærede for århundreder siden:

Vi skal vise dem Vore tegn i den ydre verden og indeni dem selv, indtil det står klart for dem, at (Koranen) er sandheden. Er jeres Herre ikke nok, eftersom Han er vidne til alle ting? (41:53)

Hvis folk oprigtigt søger sandheden og kan "se" den, som den er, og ikke er blændede af fordomme, uvidenhed og verdslige ambitioner og begær, fremviser hver ny videnskabelig opdagelse sandheden i Koranen. Vi ser, hvorledes Gud folder alting sammen i små enheder som frø. For eksempel er hvert menneske foldet sammen i en spermatozo eller i hans eller hendes 46 kromosomer. Hvis vi havde 44 eller 48 kromosomer, ville vi være noget fuldstændigt andet. På samme måde, når vi dør og forsvinder i mulden, da forsvinder vor mest essentielle del (sjælen) ikke, for Gud vil bruge den til at genopbygge os på Genopstandelsens Dag. Gud bevarer alting, og derfor kan intet forsvinde for altid. For eksempel vil en plante, der dør om efteråret eller vinteren, leve videre i utallige minder såvel som i dens frø, der vil bringe den tilbage i en næsten identisk form det næste forår.

Ligesom Gud bevarer ting i deres frø, bevarer Han på en eller anden måde lyde og stemmer samt fremtoninger og scenerier for at vise dem frem i en anden verden. Måske vil disse lyde og scenerier en dag blive opdaget.

Guddommelig Magt 

 

Read 1 times
In order to make a comment, please login or register
SIMILAR QUESTIONS