Tilfælde af Død og Genoplivning Tyder på Genopstandelsen

Med undtagelse af en bestemt region på Jorden, gentages en altomfattende død og genoplivning hvert år. Om vinteren dækker et hvidt "ligklæde" jorden, hvis årlige livscyklus slutter om efteråret. Naturen er allerede blevet bleg og viser færre tegn på liv. Skallerne er sunket ind og til sidst bliver træet som livløse, hårde ben, græsset er rådnet bort og blomsterne er visnede; trækfuglene er rejst, og insekter og krybdyr er forsvundet.

Vinteren, som kun er midlertidig følges af en almen genoplivning. Varmere vejr får træerne til at gå i knop, og når de bærer deres fineste puds, præsenterer de sig for det Evige Vidne. Mulden svulmer op, og græs og blomster vokser frem overalt. Frø, der faldt til jorden i efteråret har spiret og, idet de tilintetgør sig selv, omdannes de til nye livsformer. Trækfuglene vender tilbage, og planeten rummer utallige insekter og krybdyr. Kort sagt, naturen opstår for vore øjne med al dens stråleglans og pynt.

Gud skabte Jorden og menneskeheden, da ingen af dem eksisterede. Han bragte vort legemes byggesten sammen fra luft, vand og muld og gjorde dem til et bevidst, intelligent væsen. Kan man tvivle på, at den person, som har lavet en maskine, kan pille den fra hinanden og derpå samle den igen, eller at en hærfører kan samle sine spredte soldater ved et trompetstød?

På samme måde, når Gud genopbygger verden, vil Han samle vore atomer og tilstede dem en højere, evig form for liv:

Sig: "Rejs i landet og se, hvordan Han er ophav til skabelsen, hvorpå Gud frembringer den senere vækst. Gud er med sikkerhed i stand til at gøre alt." (29:20)

Betragt Guds Nådes aftryk (i skabelsen), hvordan Han giver liv til jorden efter dens død. Han er i sandhed genopliver af de døde (på samme måde), og Han er i stand til at gøre alt." (30:50)

 

Read 1 times
In order to make a comment, please login or register
SIMILAR QUESTIONS