Jeg har problemer med at leve som muslim, hvad gør jeg?

The Details of the Question
Jeg laver noget som er ikke tilladt i islam og laver ikke mine obligatoriske opgaver som de fem daglige bønner, læse quran osv.
The Answer

Dear Brother / Sister,

Tillykke!

Du er på den rette vej.

Alle problemer kan løses nogenlunde på følgende måde:

 • Definere eller være bevidst om problemet.
 • Finde hvad er er løsningen.
 • Bruge og praktisere løsninger

 

 • Du er på halvvejs til løsningerne, du ved godt hvad problemet er, det er den halve løsning og det var det vigtigste.
 • Løsningen er fjerne sig fra hvad ALLAH forbyder (haram), nærme sig ALLAH og gør hvad ALLAH påbyder (Farz og sunnah).
 • Praktisere løsninger:
  1. Beskytte sig fra haram:

   Se om du har andre menneskers (hak) ulovlig tilegnede ting hos dig. Det kan være ting du har taget uden den persons gode vilje eller bagtalt (Giybet). Det er vigtigt du gør personen eller de personer glad igen. Den eneste synd ALLAH ikke kan tilgive er de synd man begår mod andre mennesker fordi, det er dem der skal tilgive dig.

   Haram tiltrækker Satan (Seytan symbolet for al ondskab), ligesom en magnet der tiltrækker jernnåle. Så lang tid du har haram i din krop kan du ikke slippe for satan. Pas på dine øjne at de ikke ser haram (nøgne mennesker), pas på dine hænder de ikke rører haram, pas på din tunge du ikke bagtaler andre.

   Pas på hvad du spiser. Haram og seytan må aldrig komme ind i din krop, hvis de kommer ind så er det meget sværere at elske ALLAH og gør som ALLAH siger.
  2. Skift venner, find venner der lever som muslimer, husk hvis du ikke lever som du tænker (som muslim), så begynder du langsomt som tænke som (som ikke muslim) du lever.
  3. Du bruger hjernen, hver gang Seytan og din nafs i fællesskab vil have dig til at lave dårlige ting eller hindre dig i gode ting som at læse quran, så skal du bruge (akil) hjernen-intelligensen og beskytte dig mod de to.

   Mennesket er delt i fire dele to gode og to onde, de gode er intelligensen (Akil) og ALLAHs og profetens ord, mod Seytan og menneskers ego (nafs).

   Seytan og nafs vil dig ond, de vil have du går væk fra ALLAHs kærlighed og du bliver ulykkelig denne og næste verden. 
  4. Find nogle dygtige og gode lærde personer som kan lære dig om islam og inspirerer dig til at være et godt menneske og en god muslim. Hvis man er mislykket som menneske så kan man ikke være god som muslim aldrig.
  5. Begynd at læse lette bøger om islam, eller find noget på nettet sammen med dine venner. Jo flere ting du hører/læser om, jo bedre bliver du til skelne gode ideer fra dårlige. Ikke alle bøger er gode og ikke alle uploaded video er gode.  Eller skriv til os så vi kan holde den gode kontakt.

 

Må ALLAH være din ven og give dig gode venner.

 

 

Viden om Islam

Forfatter:
Viden om Islam
Subject Categories:
Read 8 times
In order to make a comment, please login or register
SIMILAR QUESTIONS