Kan man spørge om, hvorfor de er blevet talt med blandt Paradisets største nydelser?

The Details of the Question
Da en levende krop er i en tilstand af dannelse og deformation, er den offer for opløsning og er derfor ikke evig. At spise og drikke holder individet gående; seksuelle forhold holder arten gående. Disse er grundlæggende for livet i denne verden; men er irrelevante og unødvendige i evighedens verden. Så kan man spørge om, hvorfor de er blevet talt med blandt Paradisets største nydelser?
The Answer

Dear Brother / Sister,

En levende krop forfalder og dør fordi balancen mellem det, den har brug for, for at holde sig selv i live, og det, den indtager, er forstyrret. Fra barndommen indtil fysisk modenhed er nået, indtager den mere end den afgiver og vokser sig mere og mere sund. Derefter kan den sædvanligvis ikke tilfredsstille dens behov på en balanceret måde. Enten indtager den for meget og bliver tykkere, eller også indtager den mindre end den behøver. Dette ødelægger balancen og fører under normale omstændigheder til slut til døden. I evighedens verden bevares kroppens partikler imidlertid konstant og er uimodtagelige overfor opløsning og gendannelse. Med andre ord forbliver denne balance konstant.

Som bevægede den sig i evige kredsløb opnår en levende krop evighed sammen med det konstante arbejde i den kropslige livs fabrik for nydelse. I denne verden opstår det at spise, at drikke og ægteskabelige seksuelle forhold af et behov, og de udfører en funktion. Derfor er en stor variation af fremragende (og ophøjede) nydelser rodfæstede i dem som øjeblikkelige belønninger for de funktioner, der er udført.

I denne verden af sygdomme fører mad og ægteskab til mange vidunderlige og varierede nydelser. Derfor må Paradiset, nydelsernes og lyksalighedens rige, indeholde disse nydelser i deres mest ophøjede form. Ved at tilføje dem overjordiske belønninger (som nydelser) for de pligter, de opfyldte i verden og behovet, der føles for dem her i form af en behagelig og overjordisk appetit, vil de blive transformeret til en altomfattende, levende kilde til nydelse, der passer sig for Paradis og evighed.

I henhold til: Livet i denne verden er intet andet end et tidsfordriv og en leg; men Boligen i det Hinsidige - den er i sandhed Livet (29:64), er alle livløse og ubevidste stoffer og genstande her levende og bevidste der. Ligesom mennesker og dyr her, vil træer og sten der forstå og adlyde befalinger. Hvis du beder et træ om bringe dig den-eller-den frugt, vil det gøre det. Hvis du beder en sten om at komme, vil den komme. Eftersom træer og sten vil antage så ophøjede former, at det vil være nødvendigt for føden, drikkevarerne og ægteskabelige forhold at få en form, der er ligeså høj grad ophøjede i forhold til deres jordiske former, som Paradis er ophøjet i forhold til denne verden. Dette indbefatter bevaringen af deres kropslige realiteter.

 

Viden om Islam

Forfatter:
Viden om Islam
Subject Categories:
Read 1 times
In order to make a comment, please login or register
SIMILAR QUESTIONS